kim dus.

Ik hou van mijn werk! Dat zie je en dat voél je. Ik ben benieuwd naar het verhaal van jouw organisatie, leef mij in jouw doelgroep in en zie jouw 'blind spots'. Samen met jouw visie en doelen ontwikkel ik als senior designer krachtige huisstijlen, succesvolle communicatiemiddelen en efficiënte websites. Met mijn liefde voor typografie en grafische skills maak ik jouw bedrijf of merk écht zichtbaar en onderscheidend van de rest. 

Met bijna 25 jaar werkervaring bij Rotterdamse reclamebureaus werk ik sinds kort voor mooie merken en bedrijven vanuit mijn eigen ontwerpstudio. Mijn hart gaat sneller kloppen van complexe ontwerpprojecten voor grote corporates maar ook voor die kleine startende ondernemer vind ik het heerlijk om iets moois neer te zetten. Jongeren en onderwijs maken mij super enthousiast. Zo heb ik al veel aansprekende campagnes en huisstijlen voor middelbare scholen, gezondheidsinstellingen en gemeentelijke initiatieven mogen maken. Je kunt me ook inzetten voor de uitstraling van je event, tentoonstelling of festival. Van posterdesign, promotiecampagne, advertenties, flyers tot en met de belettering op locatie.

Studio Kim
Blinkt uit in

  • Logodesign, huisstijl, identity design, corporate branding
  • Boekontwerp, magazines en brochures
  • Infographic, illustratie en animaties
  • Websites
  • Campagnes, adverteren, bannering (online en print)
  • Tentoonstelling, festival & event design

  • Nieuwsbrieven en (e-)mailings
  • Drukwerk en belettering
DSC 1437 studio kimvandam2